Conditii de plata

 Programul Prima Casă

Acest program oferă un sprijin financiar persoanelor care, la data solicitării, nu dețin (independent sau împreună cu soțul/soția) vreun imobil (sau care dețin un imobil cu o suprafață utilă mai mică de 50 mp). Perioada de creditare este între 10-30 de ani, cu posibilitatea rambursării în rate egale sau descrescătoare, iar creditul acordat este de maxim 66.500 Euro și necesită un avans de minim 5% din suma totală creditată.

 

5% avans la semnarea contractului
95% prin banca, la predarea casei

Credit Ipotecar

Programele de credit ipotecar diferă de la o bancă la alta, iar solicitanții trebuie să întrunească anumite condiții (venituri stabile minime, vechime de muncă, vârstă minimă). Creditul necesită o garanție, sub formă de ipotecă asupra imobilului. Perioada de rambursare ajunge până la 30 de ani, avansul fiind de 20-25% din valoarea locuinței. Noi solicităm 25% din suma totală, la semnarea andrecontractului, iar restul de 75%, la semnarea contractului și predarea ei!

minim 10- 25% avans la semnarea antecontractului
diferenta la predarea apartamentului!

Cash

Plata “cash” este cea mai simplă, atunci când ea este posibilă. E nevoie doar de un avans de minim 25% la semnarea contractului și restul la predarea casei!

Minim 25% avans la semnarea contractului
diferenta, la predarea casei

Informatii suplimentare

Pentru mai multe detalii si informatii in legatura cu conditiile de plata va rugam sa ne contactati.