Despre noi

Povestea incepe in 1901 cand Alfred Schiller si sotia sa Mildrid cumpara confom actelor, o parcela de 2.000 de metri patrati, situata in cartierul Brasovul Vechi si hotarasc extinderea casei deja existente.

Dupa mai mult de o suta de ani, actualii proprietari au hotarat ca numele viitorului complex de apartamente noi sa pastreze aura trecutului si astfel complexul sa fie numit:  “Schiller Residence”.

Fiind o zona de protectie istorica, elementele de arhitectura saseasca se regasesc  inca in stilul arhitectural al cladirii aflate la intrarea in actualul complex Schiller Residence, cladirea fiind complet refacuta in 3 apartamente de 2 camere.

 

 poza

 

 Al doilea corp – Corp B- de cladire cu un numar de 43 de apartamente, pastreaza din farmecul arhitectural al zonei, aflanduse intr-un cartier linistit  de case, fara a epata prin inaltime sau dimensiuni exagerate, cu doar  trei etaje, cu terase frumoase si cu priveliste spre Tampa,  scaldate in  permanenta de razele soarelui.  Apartamentele au fost finalizate si vandute integral.

Al treilea corp – Corp C – a fost inceput in acesta vara si va cuprinde un numar de 15 apartamente de 1, 2 si 3 camere. Cladirea dispune de lift si parcare subterana, foarte binevenita pentru clima din Brasov. Apartamentele de la etajele superioare se bucura de o frumoasa priveliste spre Tampa iar cele de la parter  de  spatiu de gradina sau balcon.